ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ_ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ_ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ

Ευαγγελία Δημητροπούλου

"Ο ρόλος μου ως διαιτολόγος σας είναι να παρέχω ολοκληρωμένη, τεκμηριωμένη φροντίδα διατροφής για κάθε κατάσταση υγείας."

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ KAI ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ

Το 1988 εισήχθη στο τμήμα Διατροφής και Διαιτολογίας του Α.Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης  και το 1992 διετέλεσε την πρακτική της άσκηση στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης.

Σπούδασε συμβουλευτική ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου με εξειδίκευση στη Συμβουλευτική και Προπονητική Ζωής (Life Coaching), καθώς επίσης κατέχει εξειδίκευση στις Διατροφικές Διαταραχές.

Ακόμα, ολοκλήρωσε με επιτυχία τα διαδικτυακά μαθήματα ειδίκευσης:
Food as medicine” του Μonash University της Αυστραλίας
Nutrition and Wellbeing” του University Of Aberdeen της Σκωτίας
Demystifying Mindfulness”  του Leiden University της Ολλανδίας

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ

Από το  1993  έως το  1996 εργάστηκε στην εταιρεία GILLY DIET (εδέσματα υγιεινής διατροφής) της Θεσσαλονίκης . Το αντικείμενο εργασίας της ήταν ο σχεδιασμός των προγραμμάτων διατροφής (menu),η σύνδεση της μονάδας παραγωγής με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών,η διαιτολογική παρακολούθηση των πελατών, καθώς και ο ποιοτικός έλεγχος των καθημερινών διαιτητικών γευμάτων.

Από το 1997-2001 εργάστηκε στο ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ- ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ( ΠΡΙΝΟΥ ) της Θεσ/νίκης ως υπεύθυνη για την οργάνωση του διαιτολογικού τμήματος Βορείου Ελλάδος, τη διαιτολογική υποστήριξη μελών της εταιρείας και την έκδοση διαιτολογίων των μελών σε παθολογικές καταστάσεις.

Με εφόδια λοιπόν την οκταετή εμπειρία της από το έτος 2002 και μέχρι σήμερα ασκεί το επάγγελμα του ιδιώτη διαιτολόγου διατροφολόγου σε προσωπικό γραφείο στην Κοζάνη.

Παράλληλα με το διαιτολογικό γραφείο, το 2005 δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη παροχή έτοιμων διαιτητικών γευμάτων.

Το 2018 ιδρύει το δεύτερο διαιτολογικό γραφείο στο απόκεντρο της Kοζάνης και συνεχίζει την επαγγελματική της δραστηριότητα έως και σήμερα.

ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ

Το 2013  αναλαμβάνει την θέση της υποδιευθύντριας και την θέση την υπεύθυνης στον τομέα υγείας στο ιδιωτικό Ι.Ε.Κ  Volteros. Παράλληλα ξεκινά την ενασχόληση της ως εκπαιδευτικός διαιτητικής στα Τμήματα Διατροφής- Διαιτολογίας, Αισθητικής Τέχνης, Μαγειρικής Τέχνης και Τουριστικών Μονάδων και Επιχειρήσεων Φιλοξενίας.

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

Διετέλεσε εξωτερικός επιστημονικός συνεργάτης της ομάδας μπάσκετ  του Μακεδονικού Κοζάνης, αναλαμβάνοντας τη διατροφική παρακολούθηση παιχτών, καθώς και την παροχή των ημερήσιων μενού τους από την εταιρεία της.

Το 2017 αναλαμβάνει την αποκλειστική αρθρογραφία σε θέματα διατροφής  για παιδιά σε διαδικτυακό ενημερωτικό τοπικό Site (kozanikids.gr) και έπειτα στο ηλεκτρονικό γυναικείο περιοδικό (DONNASITO.gr).

ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ

Στην ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Στον Πανελλήνιο Σύλλογο στήριξη ατόμων με παχυσαρκία ΙΜΕΡΟΕΣΣΑ

Στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Πραγματοποιεί Διαλέξεις, καθώς και ομιλίες σε σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Συμμετέχει σε αρκετές τηλεοπτικές και ραδιοφωνικές ενότητες διατροφικής συμβουλευτικής (ΤV-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, Ερτ3), σε τοπικά τηλεοπτικά κανάλια(TOP,WEST,FLΑSH)

Διαθέτει πλούσια αρθρογραφία στον ελληνικό ημερήσιο και περιοδικό τύπο, καθώς και στο διαδίκτυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ

Καθώς  το επάγγελμα του διαιτολόγου είναι συνεχώς εξελισσόμενο, συμμετέχει σε εθνικά και διεθνή συνέδρια διατροφής, διαιτολογίας και αντιμετώπισης της παχυσαρκίας, σεβόμενη τον όρκο να μπορεί να παρέχει τις ιδανικές και σύγχρονες οδηγίες, βελτιώνοντας την υγεία των συνανθρώπων μας.

Η Ευαγγελία Δημητροπούλου- Γκλούμπου είναι παντρεμένη με τον Δημήτριο  Γκλούμπο, Ηλεκτρολόγο – Μηχανικό και έχει δύο κόρες. Από το 2001 είναι μόνιμη κάτοικος  Κοζάνης και ενασχολείται με τα κοινά της πόλης σε τοπικούς  συλλόγους και το 2019 είχε τεθεί υποψήφια για την ανάδειξη δημοτικού συμβούλου.

Απολαμβάνει να δραστηριοποιείται, να μαγειρεύει, να ταξιδεύει και να επισκέπτεται  εστιατόρια  δοκιμάζοντας τις νέες τάσεις φαγητού σχεδόν σε όλο τον κόσμο.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

Η Διαιτολόγος διατηρεί 2 πιστοποιημένα διαιτολογικά γραφεία στο κέντρο και στο απόκεντρο της Κοζάνης και διαθέτει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος Διαιτολόγου-Διατροφολόγου από την Γενική Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας τμήματος υπηρεσιών και επαγγελμάτων υγείας

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας!